Belægninger

Vi starter helt fra bunden

... når vi udfører belægninger i nye haver eller foretager ændringer i eksisterende haver, indkørsler eller terrasser. Der er mange forhold at tage stilling til for at opnå det helt rigtige resultat. Uanset om valget er faldet på granit, beton, fliser, asfalt, grus eller træ, gælder det om alle former for succesfuld belægning, at underlaget skal være 100 % i orden til formålet. - Vi lytter omhyggeligt til dine ønsker og ideer og sammen når vi frem til en løsning, som du bliver glad for.  

Vi har mere end 35 års erfaring med etablering af terrasser i mange forskellige materialer, indkørsler, støttemure, vand i haven og andre haveanlæg - så vi rådgiver naturligvis gerne om, hvordan du vælger de materialer, der passer bedst til husets og havens stil. - Vi har gode samarbejdspartnere inden for blandt andet landskabsarkitektur og havedesign. Dem inddrager vi gerne i planlægningen af din have, hvis du ønsker det.  

Vi har et stort materialekendskab og gode leverandører af materialer. Det tunge slæb med fliselægning tager vi også, så der skabes løsninger af klassiske og nye materialer og mønstre, der holder i mange år. - Og som også matcher netop dine behov for vedligeholdelse.

 

Kontakt os for en uforbindende snak om belægningsarbejde som du gerne vil have udført


 


 

 

KONTAKT

Planteskole
Anlægsgartnerfirma
v/Jørgen W. Petersen

Vejenbrødvej 20
2980 Kokkedal

Telefon: 48 28 01 45
Mobil: 20 29 39 75
E-mail: jwanlaeg@mail.dk

CVR-nr. 52667216
Nordea A/S: 2255 0415450273